تبلیغات

بازگشت   انجمن هاي شهر مجازي لرستانيها > استان لرستان > مباحث آزاد از لرستان

جدیدترین موضوعات انجمنها

ثبت نام سریع
شما عضو انجمن لرستانيها نیستید و یا با نام کاربری خود وارد سایت نشده اید، چنانچه عضو نیستید : مي توانيد در کمتر از یک دقیقه با استفاده از سیستم ثبت نام سریع در سایت عضو شوید.

نام انتخابی : رمز عبور : تکرار رمز عبور : ایمیل : تکرار ایمیل :
  قبول کردن قوانین و اساسنامه  

توجه : به دليل انتقال سرور امكان ارسال پست تا تكميل عمليات وجود نداشته و هر تغيير پس از اين در سايت اعمال نخواهد شد .
پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 8th December 2009, 22:53   #16 (permalink)
کاربر نیمه فعال

pamenar آواتار ها

تشکر ها: 32
تشکر شده 10 بار در 9 پست
حالت من :
باید اینو در نظر گرفت ایا ایشون فقط نماینده بروجرده یعنی استان براش معنی نداره سوال یانه بله سند هم دارم در مورد نشریه افتاب لرستان من کم وبیش با نوسندگان این نشریه اشنایی دارم وبیشتر حرف هاشونم به طنز میزنن ومن چیزی ندید م که توهین باشه جز اون عکس که به نظر من هیچ توهینی در این عکس نیست فقط طنزه

آنچه مردم را دانشمند می کند ،مطالبی نیست که می خوانند بلکه چیزهایی است که یاد می گیرند.
OFFLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 8th December 2009, 22:57   #17 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

تشکر ها: 116
تشکر شده 163 بار در 113 پست
حالت من :

جعبه مدال ها

مدیر کــل سایت به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
در ضمن نه بروجرد مظلومه نه خرم آباد ظالم!!!
مطلب اينجا انشقاق پيدا كرد و براي روشن شدن موضوع عرض مي كنم :

نظر شما به كدام يك از موارد زير نزديكتر است ؟

1- در اين مورد خاص بر بروجرديها جفا شده و مطالب توهين آميز و زشت ولو به طنز بيان شده كه توجيهي ندارد .
2- اين مورد خاص نيست و كلا" بروجرديها حق خود مي دانند كه داعيه جدايي از لرستان و ايجاد استان جديدي رو صرف نظر از درست يا غلط بودن داشته باشند ؟

شما بفرماييد تا بنده بر حسب مورد پاسخ بدهم ؟
نقل قول:
من نه مسئولی هستم نه نماینده مجلس
استاد ارجمند بنده به شخصه و تمام اهتمام كنندگان به اين سايت ( تا اونجا كه مي شناسمون ) نيز همانند شما فارغ از اين دايره هستند و اصلا" توجه شما رو به آخرين خط نوشته انجمن جلب مي كنم كه :

نقل قول:
توجه : شهر مجازي لرستان توسط لرستانيها طراحي، نگهداري و بروز رساني مي گردد و فاقد هرگونه وابستگي به غير لرستانيها يا سازمان هاي دولتي مي باشد.

------------------------------------------------------------------------------------------

گر مرد رهی میان خون باید رفت .......... از پــای فتـاده سرنگون بــاید رفت
تو پای به ره بنه دگر هیچ مگـوی .......... خود راه بگویدت که چون باید رفت

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 8th December 2009, 22:57   #18 (permalink)
کاربر نیمه فعال

pamenar آواتار ها

تشکر ها: 32
تشکر شده 10 بار در 9 پست
حالت من :
کلا مطالب یه نشریه هم میتونه بیا ن کننده مشکلات باشه و هم طنز ولی ایا با این مطلب یه روزنامه درش رو باید ببندن مشکل چیه ایا اقای بروجردی شما هم اگه در مورد کسایی که میان در مورد خرم اباد یا لرستان توهین میکنن اگه این طور رفتار کنید خوب خیلی خوب میشه پس سریع دست به کار بشید هر کسی حرف زد یه جوابی بهش بدید

آنچه مردم را دانشمند می کند ،مطالبی نیست که می خوانند بلکه چیزهایی است که یاد می گیرند.
قدیمی 8th December 2009, 23:01   #19 (permalink)
کاربر نیمه فعال

صدای لرستان آواتار ها

تشکر ها: 15
تشکر شده 15 بار در 9 پست
حالت من :
مشکل ما مدرک وسند نیست فقط دفاع کردن در مورد استانه من هر جایی باشه فرقی نمیکنه اگه ببینم به یه هم استانی توهین میکنن چه بروجردی وچه غیر بورجردی ساکت نمیشینم وحرفه خودمو میزنم

آموزش توانسته است جمعیت فراوانی را باسواد کند، امانتوانسته است، به آنها بگوید چه بخوانند.
کاربر روبرو از پست مفید صدای لرستان تشکر کرده است .
قدیمی 8th December 2009, 23:07   #20 (permalink)
تازه وارد

تشکر ها: 18
تشکر شده 3 بار در 3 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;2797
باید اینو در نظر گرفت ایا ایشون فقط نماینده بروجرده
تا اونجا که من میدونم ایشون نماینده مردم بروجرد و رئیسه کمیسون امنیت ملی مجلس هستن

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;2797
بله سند هم دارم
اگر زحمتی یست اینجا قرار دهید تا همه متوجه شویم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;2797
در مورد نشریه افتاب لرستان من کم وبیش با نوسندگان این نشریه اشنایی دارم وبیشتر حرف هاشونم به طنز میزنن ومن چیزی ندید م که توهین باشه جز اون عکس که به نظر من هیچ توهینی در این عکس نیست فقط طنزه
شما اینطور فکر میکنید

مسخره کردن ادبیات یه منطقه
مسخره کردن شخصیت یه مملکت
شوخی هم فکر میکنم اندازه داره

هر سخن جايي و هر
نكته مكاني دارد. ...

قدیمی 8th December 2009, 23:07   #21 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

AFLAKIAN آواتار ها

تشکر ها: 515
تشکر شده 731 بار در 545 پست
حالت من :

جعبه مدال ها

AFLAKIAN به Yahoo ارسال پیام
مشکل ما اینه که با هم همصدا نیستیم هیچ فرقی هم نمیکنه چه بروجردی چه خرم ابادی ببینید یه نفر اومده یه شبکه ماهواره ای زده به اسمه کلیک ست که اصالتش کرمانشاهیه ولی میاد ازلرستان اهنگ میزاره ومن حتی امروز دیدم اومده مستندی از لرستان رو پخش میکنه از بناهای تاریخی وفرهنگی حالا اگه ما بودیم واقعا این کارو میکردیم ؟

به سر دروازه ي هستي نوشتيم ….. غم بي هم زباني کشت ما را

لطفا قبل ازثبت نام ، راهنمـای استفاده از فـروم رو مطالعه بفرمایید

Mohsen Yarahmadi

کاربر روبرو از پست مفید AFLAKIAN تشکر کرده است .
قدیمی 8th December 2009, 23:14   #22 (permalink)
تازه وارد

تشکر شده 3 بار در 3 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;2798

نظر شما به كدام يك از موارد زير نزديكتر است ؟

:

1- در اين مورد خاص بر بروجرديها جفا شده و مطالب توهين آميز و زشت ولو به طنز بيان شده كه توجيهي ندارد .

قدیمی 8th December 2009, 23:15   #23 (permalink)
کاربر نیمه فعال

صدای لرستان آواتار ها

تشکر ها: 15
تشکر شده 15 بار در 9 پست
حالت من :
پاسخ مدیرمسوول آفتاب لرستان به منتقدان
دوستان عزیز سلامِ
اولأ همه افرادی که با نگارش برخی جملات زشت و دور از شئون شهروندی برای دو مطلب توقیفی نادر و غیر قانونی در سی سال اخیر و بروجردی ها» با «جومونگ» برای تصرف خرم آباد به توافق نرسیدند تلاش در اصلاح اینجانب و نقد هفته نامه آفتاب لرستان را داشتند بهتر است که خودشان را اصلاح کنند چرا که نگارندگان برخی نظرات زشت حتی لایق نام انسان را به یدک کشیدن هم ندارند.
اما خطاب به برخی سروران ارجمند و منتقدان فهیم
آفتاب لرستان نردیک به 20 روز منتشر نشد، در این مدت کم چیزهای بزرگی برایمان مشخص شد که کمترین این همه آموخته بزرگ فقط شناخت بخش عمده ای افرادی بود که هر روز چشممان به چشمشان می افتاد، در این بین خوب فهمیدیم که دوست و دشمن کیست؟ متملق، قانونمند، قحاش گو، فرصت طلب، بی قانون و خیلی های دیگر را هم خوب شناختیم. قبل از آنکه بخواهم تکلیفم را با همه آنان که در جریان عدم انتشار 20 روزه آفتاب لرستان حرف و حدیث های زیادی را شنیدند روشن کنم اول از مردم فهیم دیار فرزانگان،بروجرد شروع می کنم و برخی حرف ها را شفاف تر بیان می کنم.
غیر بروجردی ها
آنچه که در آفتاب لرستان منتشر شد فقط و فقط خطاب به افرادی بود که غیر از بروجردی ها را اغیار و اشرار قلمداد کرده بودند و البته به هیچ عنوان قصد بی احترامی به مردم فهیم بروجرد نداشته، نداریم و نخواهیم داشت. در آن مطلب طنز به صراحت چند مساله را در لابلای سیاهه های طنز سیاهمان گفتیم.
اول اینکه، از بروجردی ها گرفته که برادرانمان هستند و از یک خون و استخوانیم تا تمام ملت ایران با هر زبان، رنگ و نژادی در قلب و جان ما جا دارند اما هر کدامشان در یک جغرافیای انسانی در حال زندگی کردن هستند و باید همانگونه که خود را مستحق احترام می پندارند با دیگران هم محترمانه برخورد کنند و صد البته ما هم کاری بکارشان نداریم اما کسی حق ندارد به خاطر جدایی طلبی به دیگران توهین کند. ما در این نو.شتار طنز بدون آنکه توهینی کرده باشیم با نگارش جملاتی دو پهلو به آقایان افراطی فهماندیم که توهین راهکار درستی نیست و می توان در پاسخ توهین، توهین کرد. چون ما در مقام یک رسانه فرهنگی بارها و بارها در مقابل این قبیل آقایان فحاش گو که از هر روزنه نوشتاری به دیگران توهین می کنند سکوت کردیم اما متوجه شدیم فایده ای ندارد و به گونه ای دندان شکن به این افراد پاسخ دادیم. امیدوارم فهمیده باشند!
دوم اینکه، آقایان پیش قراول دیار بروجرد که مدت ها بود مهر سکوت بر لبانشان زده بودند این مهر محافظه کاری را بشکنند و به این همه توهین و افترا که برخی افراد در لابلای اندیشه جدایی و زیر چتری به نام رئیس کمسیون امنیت ملی شهرشان بیان می کنند، موضع شان را شفاف تر بیان کنند که آیا با این افراد نسبت دارند یا نه و اگر ندارند لطفأ اجازه ندهند که در محافل محتلف از عنوان حکومتی کمیسیون امنیت ملی به در جهت اهداف عده ای قلیل و جدای طلب بهره برده شود.
سوم اینکه، اصلأ هم با جدایی بروجرد مخالف نیستیم و هرچه که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در هر برهه از زمان تصمیم بگیرد قابل احترام است و به هیچ عنوان حاضر نیستیم تمامیت ارضی کشور را بخطر بیندازیم. و در این طنز در مقابل توهین های پیاپی تعدادی تمامیت خواه جدایی طلب ایستادیم و البته می ایستیم.
آقای دادستان 8 روز بعد...
8 روز پس از آنکه این مطلب چاپ شد دادستان عمومی خرم آباد با ارسال نامه ای خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با استناد به تبصره ذیل ماهد 12 دستور توقیف آفتاب لرستان را تا اطلاع ثانوی صادر کرد که جهت اطلاع ایشان نکات زیر ارائه داده می شود.
اول اینکه، ما مجوزمان را از هیات نظارت بر مطبوعات گرفته ایم و البته مطیع قانون مطبوعات هستیم اگر شما ماده و یا بند و تبصره ای از قانوان مطبوعات دارید که به استناد به آن می توانید نشریه را توقیف کنید ارائه دهید تا ما هم بدانیم.
دوم اینکه، در قانون زمان حرف اول و آخر را می زند و از یک هفته، دو هفته، یک ماه و دو ماه برای توقیف نشریات بنا به تخلف صورت گرفته و حدود آن مشخص شده است و کلمه تا اطلاع ثانوی چیزی است که در قانون معنای ندارد هرچند در برخی انتصاب ها کلمه تا اطلاع ثانوی باب شده است و بدون تبعات به طولانی شدن زمان عمر مدیریت افراد منصوب می شوند اما در قانون حساب و کتاب روز ماه و سال وجود دارد و همانگونه که شخص دادستان هم بیشتر باید اطلاع داشته باشند یک روز هم در قانون تعریف خاص خود را دارد.
سوم اینکه، ارشاد در هیچ حای قانون متولی توقیف نیست و البته شنیده ایم که هیات نظارت در جلسات خود بصورت عادی و یا به اضطرار نشریات را توقیف و یا رفع توقیف و یا لغو پروانه می کند و برای اجرا آن را به دادستان ابلاغ می کند اما ندیده ایم که دادستان به ارشاد حکم کند. همانگونه که در هفته اخیر هیات نظارت بر مطبوعات روزنامه همشهری را توقیف و پس از بررسی سریع به پرونده بعد از یک روز نشریه رفع توقیف شد. مساله توقیف برای نشریات با توجه به تبعات بارها در قانون با ضرب العجل زمان رسیدگی به اتهام روبرو بوده است و نشریه بهار بروجرد که نیز قربانی تا اطلاع ثانوی شده به خاطر اینکه نزدیک یک ماه از عدم رسیدگی سریع به پرونده اش می گذرد می تواند طبق قانون از دادستانی آن شهر شکایت کند.
چهارم اینکه، فرض بر اینکه مجاری حقوقی جناب دادستان درست باشد، ایشان باید بیشتر از همگان مطلع باشند که در تبصره ذیل ماده 12 که در تاریخ 30 فروردین 1379 بعنوان تبصره الحاقی به همین ماده در قانون مطبوعات اضافه شده آمده است: درمورد تخلفات موضوع ماده 6 به جزء بند (3)و (4) و بند (ب)، (ج) و (د) ماده 7 هیأت نظارت می تواند نشریه را توقیف نماید و در صورت توقیف موظف است ظرف یک هفته پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال نماید.. اما جناب آقای دادستان به استناد این ماده قانونی اگر آفتاب لرستان جرمی هم مرتکب شده باشد با توجه به اینکه در بند3 آمده است: مطالب تحریک آمیز بین قومیت ها و همین مطلب استناد قانونی شما برای توقیف بوده است با عنایت به اینکه قانون گذار گفته است به جزء بند 3، مسلمأ توقیف نشریه امکان پدیر نیست. چرا که در قانون مطبوعات فقط و فقط نشرمطالب الحادی و مخالف با موازین اسلامی، اشاعه فحشاء و منکرات…، تحریص و تشویق افراد و گروهها به ارتکاب اعمالی علیه امنیت ملی…، فاش نمودن و انتشار اسناد و دستورالعمل های نظامی محرمانه… ، اهانت به دین مبین اسلام…، افترا به مقامات نهادها و ارگانها و هر یک از افراد کشوری…، سرقت ادبی…، استفاده ابزاری از افراد…، پخش شایعات…، انتشار مطالب علیه اصول قانون اساسی عامل تعطیلی مطبوعات خواهند بود و البته هیچکدام از این بنده ها توسط هفته نامه آفتاب لرستان صورت نگرفته اند.
20 روز بدون آفتاب
آفتاب لرستان با توجه به اینکه یک نشریه ولایی و پیرو ارزش های ناب انقلاب است از آنجایی که احتمال سوء استفاده احتمالی برخی فرصت طلب از نوشتار این رسانه را می داد بمدت 20 روز انتشار خود را به تعویق انداخت و همچنان به لطف حضرت باریتعالی در چارچوب اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بر می دارد و در مسیر پر فراز و نشیب معتقد است که افراد شناسنامه نظام نیستند و هر فردی می تواند خطا کند و بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب نباید خطاهای افراد را به اسم نظام نوشت، پس انتقاد صریح از عملکرد همه ی افراد حتی رییس جمهور را وظیفه قانونی خود و رسالت رسانه آفتاب لرستان می داند و در این مسیر به از هدف مبارک خودبه هیچ عنوان دست نخواهد کشید. ضمن اینکه به برخی افراد که با ایجاد شائبه های فراوان و با شانتاژهای سیاسی و مدیرتی سعی در غروب آفتاب لرستان داشتند متذکر می شود که دوران پهلوی که یک سرباز شهری را محاکمه می کرد گذشته است و 30 سال است حکومت اسلامی برپا شده و قاعده بازی هم متفاوت شده و قرار نیست اگر کسی در خرم آباد یاهرجای دیگر چیزی گفت وحی منزل باشد و حرف نظام باشد و هر تصمیم، حرف و حکمی توسط عالمان عادل تر قابل بررسی است و حقوق هر شهروندی به به برکت نظام اسلامی محفوظ است.

آموزش توانسته است جمعیت فراوانی را باسواد کند، امانتوانسته است، به آنها بگوید چه بخوانند.
قدیمی 8th December 2009, 23:27   #24 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

بنده از تمام كساني كه در حال مطالبه اين تاپيك هستند اين سوال رو مي پرسم ؟

اختلاف راي مابين دو شهر نزديك به هم به ويژه اگر يكي از اونها مركز استان باشه ريشه از كجا گرفته : منظورم خرم آباد و بروجرد نيست . نمونه از اين دست بسياره : همچون

1- تبريز و اردبيل
2- زنجان و قزوين
3- اروميه و مهاباد
4- مشهد و بجنورد و بيرجند
5- ساري و رشت
6- تهران و كرج
و چند نمونه مشابه ديگر

نقل قول:
کاربر عزیز صدای لرستان

شما از کجا میدونید نمایندگان بروجرد دارن تلاش میکنن که بروجرد رو استان کنن؟
نمایندگان بروجرد فکر نکنم با هم سلام علیک هم کنن چه برسه به اینکه بروجرد رو کنن استان
شهری که هنوز راه آهن نداره
شهری که هنوز فرود گاه نداره
شهری که جادهای خوبی نداره
شهری که 220 هزار جمعیت داره و ...
چطور ممکنه بشه استان

به فرض اینکه بشه چه اتفاقی می افته آیا مشکلی برای خرم آباد به وجود میاد که ما داریم جوشش رو میزنیم؟
اجازه بفرماييد تا بنده از طرف كاربر صداي لرستان جواب شما رو بدم :

1- طي آخرين اطلاعاتي كه بنده دارم در حال حاضر بروجرد به صورت فرمانداري كل اداره مي شه : اگه لازم شد براي دوستان توضيح خواهم داد فرمانداري كل يعني چه ؟

2- به نظر شما اگه سيستان و بلوچستان و خوزستان از ايران جدا بشه براي تهراني ها مشكلي پيش مي آد ؟

بحث بر سر اتحاد هست . اگه از ايران هر استان يا هر قوم ادعاي خود مختاري كنه چيزي از ايران باقي مي مونه ؟
اگه از لرستان، بروجرد و اليگودرز رو جدا بشه چيزي از لرستان باقي مي مونه ؟

راز ماندگاري فقط در يك جمله خلاصه مي شه : كشور واحد ، استان واحد ( اتحاد )

بنده، حتي با مركز استان لرستان شدن بروجرد موافقم ولي با تكه تكه كردن استان مادريم بشدت مخالفم

------------------------------------------------------------------------------------------

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 8th December 2009, 23:34   #25 (permalink)
تازه وارد

تشکر شده 3 بار در 3 پست
مدیر عزیز من خدمتتو عرض کردم که بحث من سر جدا شدن بروجرد نیست
من تخصصی در این زمینه ندارم که بخوام در مورد اون بحث کنم

من میگم کار نشریه آفتاب بچه گاه بوده و هیچ توجیهی ندارد
و از اون مهمتر اینکه در یک مجموعه که به قول خودتون مطعلق به همه استان هست بیان و از این توحین حمایت کنن و مدیر کل سایت هم ساکت بشینه

نه تذکری
نه بستن تاپیکی

قدیمی 8th December 2009, 23:53   #26 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

نقل قول:
و از اون مهمتر اینکه در یک مجموعه که به قول خودتون مطعلق به همه استان هست بیان و از این توحین حمایت کنن و مدیر کل سایت هم ساکت بشینه

نه تذکری
نه بستن تاپیکی _
بنده به شخصه فكر مي كنم بستن تاپيك جز در مواردي كه توهين مستقيم و فاحش باشه نشانه ضعف يه مدير هست كه نمي تونه جريان رو به سمت اصلاح پيش ببره . چرا كه به لطف دنياي مجازي وب و رسانه هاي جمعي مردم و افراد هر روز در حال بالابردن سطح شعور خود هستند و به راحتي سره رو از ناسره تشخيص مي دهند و قطعا" آدم هاي به قول معروف " مفت و چرت " به سرعت طرد خواهند شد و در الك شعور دانه درشت ها باقي خواهند ماند .

چون اين تاپيك در جواب تاپيك مذكور ايجاد شده اونو مي بنديم و جوابيه رو در همين تاپيك دنبال مي كنيم :

و اما بعد :

نقل قول:
سوم اینکه، اصلأ هم با جدایی بروجرد مخالف نیستیم و هرچه که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در هر برهه از زمان تصمیم بگیرد قابل احترام است و به هیچ عنوان حاضر نیستیم تمامیت ارضی کشور را بخطر بیندازیم. و در این طنز در مقابل توهین های پیاپی تعدادی تمامیت خواه جدایی طلب ایستادیم و البته می ایستیم.
در جواب اين نشريه بدعت گذار بايد عرض كنم : چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني

اين يك بام و دو هوا يعني چه ؟ تغيير مواضع در 20 روز ...

ديروز :
نقل قول:
و در نهایت اگر به هیچ صراطی مستقیم نبودند، سرزمین اساطیری لرستان را بگذارند و بروند هر جا که دوست دارند تا در اسرع وقت این خاک خوب زیر کشت چغندر برود!
امروز :

نقل قول:
سوم اینکه، اصلأ هم با جدایی بروجرد مخالف نیستیم
به اين ميگن نون به نرخ روز خوري

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 9th December 2009, 20:22   #27 (permalink)
کاربر نیمه فعال

lorestanpress آواتار ها

تشکر ها: 70
تشکر شده 65 بار در 51 پست
حالت من :
سلام.
نکته اول اینکه تعجب می کنم این مطالب تفرقه انگیز در سایت لرستانی ها قرار گرفته که هدف راه اندازی آن نه تفرقه اندازی بلکه .....................
نکته دوم انکه بهتر بود نسبت به این موضوع بی اهمیت بود تا فراموش شود و کمتر باعث حساسیت انگیزی شود
نکته سوم بهتر یک کلاس اموزشی برای روزنامه نگاران ما برگزار شود که تفاوت طنز و توهین را بدانند.

قدیمی 9th December 2009, 20:54   #28 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lorestanpress نمایش پست ها
سلام.
نکته اول اینکه تعجب می کنم این مطالب تفرقه انگیز در سایت لرستانی ها قرار گرفته که هدف راه اندازی آن نه تفرقه اندازی بلکه .....................
نکته دوم انکه بهتر بود نسبت به این موضوع بی اهمیت بود تا فراموش شود و کمتر باعث حساسیت انگیزی شود
نکته سوم بهتر یک کلاس اموزشی برای روزنامه نگاران ما برگزار شود که تفاوت طنز و توهین را بدانند.
ضمن تشكر از شما بابت علاقه مندي به بحث

جواب نكته اول : براي چندين بار خدمت شما و همه دوستان عرض مي كنم كه مهمترين كاركرد انجمن ها و هدف از ايجاد آنها ايجاد فضاي دوطرفه براي بيان عقايد و ديدگاهها در چارچوب قوانين پايه انجمن است : مثال : آيا به صرف اينكه مواد مخدر خانمان برانداز است نبايد راجع به آن صحبت كرد ؟ آيا گفتگو راجع به دزدي باعث جذب افراد به دزدي مي شود ؟ هيچگاه در مقام حذف صورت مسئله نباشيد ، بلكه با جواب منطقي در پي پاسخ باشيد . نه تنها اين بحث باعث تفرقه نگرديده بلكه در فضاي احترام باعث شده دوستان با فهم و شعوري به ديگر دوستان ما افزوده گردد و از اينكه اين فضا توسط لرستانيها ايجاد گرديده به خود مي باليم .

جواب نكته دوم : اين موضوع غلط يا درست وجود دارد و ما سعي مي كنيم به جاي فرافكني مذموم در كنار هم موضوع را به چالش بكشيم و نشان دهيم كه هيچ عاقبت خوشي در صورت ادامه روند براي لرستان وجود نخواهد داشت .

جواب نكته سوم : با اين موضوع موافقم . و قبل از آموزش روزنامه نگاري بايد به ايشان بايد متذكر شد :

حضرت علي : آن كس كه موضع ندارد ، ايمان ندارد .

ONLINE   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش