14th December 2009, 09:51
|
#5 (permalink)
|
|
کاربر نیمه فعال
تشکر ها: 18
تشکر شده 70 بار در 57 پست
حالت من :
|
همایون بهزادی متولد 14 دی 1320 هستم ,متاهل و دارای دو فرزند به نام شاهین و علی هستم. که اولی را به عشق باشگاه شاهین نامگذاری کرده ام.لیسانس ادبیات فارسی دارم .از وقتی که یادم می آید در باشگاه شاهین سابق فعالیت می کردم که بعد از آن واقعه تلخ انحلال شاهین در سال 1346 پرسپولیس را به اتفاق دوستان ساختیم.۱۲ ساله بودم که وارد بزرگترین باشگاه ورزشی تاریخ فوتبال ایران ((شاهین)) شدم. من در کنار افرادی چون برادرم سیاوش بهزادی,حمید شیرزادگان,حسن حبیبی,ناصر ابراهیمی و ...زیر نظر بزرگانی همچون دکتر زاد حسن فاخری ,اکبر کیا ,هوشنگ زارع , دکتر ابتهاج(رییس موسسه هدف) در مکتب دکتر اکرامی مراتب ترقی را طی کردیم. بعد از آن با درخشش های متوالی کم کم به تیمهای رده سنی بالاتر رفتم تا نهایتا به افتخار بزرگ حضور در تیم اصلی شاهین رسیدم.باید بگوبم که ابتدا در بک وسط بازی می کردم و کم کم به بک چپ,هافبک چپ و بعد از آن به خط حمله نقل مکان کردم . در این سالها 17 ساله بودم که برای حضور در تیم ملی جهت اعزام به رقابتهای غرب آسیا دعوت شدم که البته در آن زمان به خاطر همزمانی با امتحاناتم با مخالفت مادرم به این رقابتها نرفتم... بعد از آن زیر نظر مربیانی که داشتم برای پست سنتر فوروارد(مهاجم میانی) تمرینات فراوانی را گذراندم .مربیانم مخصوصا خود دکتر اکرامی روی پای چپ,راست ,سرزنی ,دریبلینگ و ... بنده با تمرینات اختصاصی کارهای فراوانی انجام دادند.آن موقع خاطرم هست با توپ بسکتبال هم به گونه ای سر می زدم که توپ داخل حلقه می افتاد. دو سوم فوتبال ایران باشگاه شاهین بود که در تمام ایران دارای تیمهای مختلف بود.مثلا در تهران دارای بیش از صد تیم داشت.این باشگاه که توسط مرحوم دکتر اکرامی در سال 1320(سال تولد من) با شعار اول اخلاق دوم درس و سوم ورزش بنا نهاده شد به طور کامل با هزینه های مردمی اداره می شد.می توانم بگویم بزرگترین افتخارم را حضور در تیم اول شاهین می دانم.حضور در کنار بزرگانی چون مرحوم برومند ها,شکیب ها,امیر عراقی ها,انصاری ها,آزاد ها,نصیر اوغلی ها و ...که از آنها موارد فراوانی یاد گرفته ام خاطرات بیاد ماندنی را برایم رقم زده است. با حسین کلانی,صفر ایرانپاک,حمید شیرزادگان از بقیه راحتتر بودم.

ویرایش توسط كوروش كبير : 14th December 2009 در ساعت 10:09
|
|
|
|