تبلیغات

بازگشت   انجمن هاي شهر مجازي لرستانيها > استان لرستان > ورزش لرستان

جدیدترین موضوعات انجمنها

ثبت نام سریع
شما عضو انجمن لرستانيها نیستید و یا با نام کاربری خود وارد سایت نشده اید، چنانچه عضو نیستید : مي توانيد در کمتر از یک دقیقه با استفاده از سیستم ثبت نام سریع در سایت عضو شوید.

نام انتخابی : رمز عبور : تکرار رمز عبور : ایمیل : تکرار ایمیل :
  قبول کردن قوانین و اساسنامه  

توجه : به دليل انتقال سرور امكان ارسال پست تا تكميل عمليات وجود نداشته و هر تغيير پس از اين در سايت اعمال نخواهد شد .
پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 14th December 2009, 09:44   #1 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

تشکر ها: 18
تشکر شده 70 بار در 57 پست
حالت من :
كوروش كبير به Yahoo ارسال پیام
گالری عکس های همایون بهزادی سر طلایی و اسطوره فوتبال ایران

همایون سر طلایی سال 1320 در خرم آباد به دنیا آمد و سال 46 از شاهین به پرسپولیس آمد.بهزادی تا پایان دوران بازیگری خود (1352) به پیراهن پرسپولیس وفادار ماند.وی علاوه بر سی و هشت بازی ملی،چهل بازی تیم منتخب تهران را در برابر رقبای خارجی همراهی کرد.بهزادی در دیدار معروف پرسپولیس –تاج سال 52 با بازوبند کاپیتانی سه بار دروازه آبیها را فرو ریخت.مصدومیت در همین بازی باعث خداحافظی او از فوتبال شد.ضمن آنکه در اوایل سال 53 مدتی جایگزین آلن راجرز سرمربی پرسپولیس شد.

امپراطور یونان به کوروش بزرگ گفت: ما برای شرف میجنگیم شما برای پول.کوروش پاسخ داد:هرکس برای نداشته هایش میجنگد

وبلاگ تخصصی بازی های جدید 2009 با لینک دانلود
OFFLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14th December 2009, 09:45   #2 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

حالت من :

شانزدهم شهریور یک تاریخ ماندگار در قلب هر پرسپولیسی است. تاریخی که در دلش وقایع شیرینی را جای داده است.سال1352 زمانی که جام معروف تخت جمشید متولد شدهیچ کس فکرش را نمی کرد پرسپولیس رقم زننده ی حادثه ای باشدکه بعد از گذشت 34سال هیچگاه از ذهن طرفدارانش خارج شود. پرسپولیس در روز 16شهریور 1352خاطره ای را رقم زد که امروز قلم برای نوشتن در موردش بی تاب است. بد نیست در ابتدانگاهی به تغییر وتحولات فوتبالدر ان ایام بیندازیم و سپس به ان حماسه تاریخی اشاره کنیم کنیم و آنچه را که بزرگان پرسپولیس گفته اند به رشته تحریر درآوریم.در 16شهریور 1352برتاج چه گذشت؟دو گل از 6 گل را در نیمه دوم ناصر حجازی دریافت کرد. هیچ دوربین تلویزیونی این مسابقه را پوشش نداده و معدود تصاویر موجود در آرشیو صداو سیما نیز معدوم شده است!پرسپولیس در ان سال آلن راجرز انگلیسی رابه عنوان سرمربی در خدمت داشت که پرسپولیس را به قهرمانی لیگ منطقه ای باشگاه های ایران در فصل 50رسانده بود. درست یک ماه مانده به بازی حساس پرسپولیس و تاج ،راجرز ایران را به مقصد کشورش ترک می کند تا مدتی را در کنار خانواده اش باشد. در این ایام همایون بهزادی کاپیتان پرسپولیس هدایت تیم را بر عهده می گیرد.خودش تیم را جمع و جور می کند و منتظر بازگشت راجرز می ماند.درست شب قبل ازبازی بهزادی شخصا به فرودگاه مهر آباد می رود و اورا به منزل می رساند. فردا که تیم جمع می شود راجرز هدایت تیم را بدست می گیرد. بعد از یک مشورت با بهزادی ، ارنج را انتخاب می کند.بهزادی در این دیدار معروف پرسپولیس –تاج سال 52 با بازوبند کاپیتانی خود سه بار دروازه آبیها را فرو ریخت.حماسه سازان 6تایی اما پرسپولیس با این ترکیب پا به میدان می گذارد: بهرام مودت ، مسیح مسیح نیا ، ابراهیم اشتیانی ، رضا وطن خواه ،جعفر کاشانی ،اصغر ادیبی ،ایرج سلیمانی ، علی پروین ، اسماعیل حاجی رحیم پور ، حسین علی کلانی و همایون بهزادی با پیراهن سرخ به میدان رفتند. راجرز هم هدایت تیم را بر عهده داشت.

امپراطور یونان به کوروش بزرگ گفت: ما برای شرف میجنگیم شما برای پول.کوروش پاسخ داد:هرکس برای نداشته هایش میجنگد

کاربر روبرو از پست مفید كوروش كبير تشکر کرده است .
قدیمی 14th December 2009, 09:47   #3 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

حالت من :

قدیمی 14th December 2009, 09:48   #4 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

حالت من :

٫

قدیمی 14th December 2009, 09:51   #5 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

حالت من :
همایون بهزادی متولد 14 دی 1320 هستم ,متاهل و دارای دو فرزند به نام شاهین و علی هستم. که اولی را به عشق باشگاه شاهین نامگذاری کرده ام.لیسانس ادبیات فارسی دارم .از وقتی که یادم می آید در باشگاه شاهین سابق فعالیت می کردم که بعد از آن واقعه تلخ انحلال شاهین در سال 1346 پرسپولیس را به اتفاق دوستان ساختیم.۱۲ ساله بودم که وارد بزرگترین باشگاه ورزشی تاریخ فوتبال ایران ((شاهین)) شدم. من در کنار افرادی چون برادرم سیاوش بهزادی,حمید شیرزادگان,حسن حبیبی,ناصر ابراهیمی و ...زیر نظر بزرگانی همچون دکتر زاد حسن فاخری ,اکبر کیا ,هوشنگ زارع , دکتر ابتهاج(رییس موسسه هدف) در مکتب دکتر اکرامی مراتب ترقی را طی کردیم. بعد از آن با درخشش های متوالی کم کم به تیمهای رده سنی بالاتر رفتم تا نهایتا به افتخار بزرگ حضور در تیم اصلی شاهین رسیدم.باید بگوبم که ابتدا در بک وسط بازی می کردم و کم کم به بک چپ,هافبک چپ و بعد از آن به خط حمله نقل مکان کردم . در این سالها 17 ساله بودم که برای حضور در تیم ملی جهت اعزام به رقابتهای غرب آسیا دعوت شدم که البته در آن زمان به خاطر همزمانی با امتحاناتم با مخالفت مادرم به این رقابتها نرفتم... بعد از آن زیر نظر مربیانی که داشتم برای پست سنتر فوروارد(مهاجم میانی) تمرینات فراوانی را گذراندم .مربیانم مخصوصا خود دکتر اکرامی روی پای چپ,راست ,سرزنی ,دریبلینگ و ... بنده با تمرینات اختصاصی کارهای فراوانی انجام دادند.آن موقع خاطرم هست با توپ بسکتبال هم به گونه ای سر می زدم که توپ داخل حلقه می افتاد. دو سوم فوتبال ایران باشگاه شاهین بود که در تمام ایران دارای تیمهای مختلف بود.مثلا در تهران دارای بیش از صد تیم داشت.این باشگاه که توسط مرحوم دکتر اکرامی در سال 1320(سال تولد من) با شعار اول اخلاق دوم درس و سوم ورزش بنا نهاده شد به طور کامل با هزینه های مردمی اداره می شد.می توانم بگویم بزرگترین افتخارم را حضور در تیم اول شاهین می دانم.حضور در کنار بزرگانی چون مرحوم برومند ها,شکیب ها,امیر عراقی ها,انصاری ها,آزاد ها,نصیر اوغلی ها و ...که از آنها موارد فراوانی یاد گرفته ام خاطرات بیاد ماندنی را برایم رقم زده است. با حسین کلانی,صفر ایرانپاک,حمید شیرزادگان از بقیه راحتتر بودم.

ویرایش توسط كوروش كبير : 14th December 2009 در ساعت 10:09
قدیمی 14th December 2009, 10:16   #6 (permalink)
کاربر نیمه فعال

كوروش كبير آواتار ها

حالت من :

2 کاربر از پست مفید كوروش كبير تشکر کرده اند .
قدیمی 14th December 2009, 21:59   #7 (permalink)
تازه وارد

ehsaninaz آواتار ها

تشکر ها: 15
تشکر شده 6 بار در 5 پست
من نمیدونستم همایون بهزادی بچه خرم اباده از اطلاعات مفیده شما متشکرم
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش