تبلیغات

بازگشت   انجمن هاي شهر مجازي لرستانيها > کامپیوتر، اینترنت و شبکه > موضوعات عمومی اینترنت

جدیدترین موضوعات انجمنها

موضوعات عمومی اینترنت بحث و تبادل نظر در مورد هر چيز ديگه که به نحوي مرتبط با کامپيوتر و اينترنت است. اعم از نرم افزار ، سرويسهاي اينترنتي و ...

ثبت نام سریع
شما عضو انجمن لرستانيها نیستید و یا با نام کاربری خود وارد سایت نشده اید، چنانچه عضو نیستید : مي توانيد در کمتر از یک دقیقه با استفاده از سیستم ثبت نام سریع در سایت عضو شوید.

نام انتخابی : رمز عبور : تکرار رمز عبور : ایمیل : تکرار ایمیل :
  قبول کردن قوانین و اساسنامه  

توجه : به دليل انتقال سرور امكان ارسال پست تا تكميل عمليات وجود نداشته و هر تغيير پس از اين در سايت اعمال نخواهد شد .
پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 2nd March 2010, 00:16   #1 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

تشکر ها: 116
تشکر شده 163 بار در 113 پست
حالت من :

جعبه مدال ها

مدیر کــل سایت به Yahoo ارسال پیام
اختصاصي لرستانيها : درباره "ارتش سايبري ايران" بيشتر بدانيد

نام ارتش سايبري ايران زماني بر سر زبان ها افتاد كه در اولين حمله سايت توئيتر را مورد حمله قرار داد و در پيامي كه در سايت قرار داده بود، از حمايت از اغتشاش در ايران توسط توئيتر انتقاد كرده بود.

صفحه هك شده توييتر

در پيام هكرها آمده بود: "آمريكا فكر مي‎كند كه دارد اينترنت را با دسترسي‎اش كنترل و مديريت مي‎كند، اما اين طور نيست؛ اين ما هستيم كه اينترنت را با قدرت مان كنترل و مديريت مي‎كنيم. بنابراين، سعي نكنيد مردم ايران را تحريك كنيد كه… "

سايت اصلي فتنه هك مي شوند
پس از اين سايت نوبت به موج كمپ رسيد تا دامنه ي آن در اختيار ارتش سايبري ايران قرار گيرد. در اولين عكس العمل ها هك موج سبز آزادي با موضوع دستگيري ها گره خورد. برخي گفتند كه هكي انجام نشده است و تنها مدير اين سايت دستگير شده است.
اما به روز رساني مجدد سايت و خداحافظي تيم فعال آن، اين گمانه هم باطل شد. برخي از دوستان در فرندفيد مي گفتند كه مدير موج سبز آزادي فاطمه شمس است كه البته خارج از ايران ساكن است. از اين جهت احتمال ارتباط بين دستگيري ها و هك شدن دامنه ي موج كمپ منتفي است.

------------------------------------------------------------------------------------------

گر مرد رهی میان خون باید رفت .......... از پــای فتـاده سرنگون بــاید رفت
تو پای به ره بنه دگر هیچ مگـوی .......... خود راه بگویدت که چون باید رفت

ONLINE   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پست مفید مدیر کــل سایت تشکر کرده اند .
قدیمی 2nd March 2010, 00:21   #2 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

جستجوگر چيني شكست

جستجوگر چيني بايدو هدف ديگري بود كه ارتش سايبري ايران آن را از كار انداخت. اين عمل موجي از سئوالات را درباره ي انگيزه ي هكرها ايجاد كرد. اما برخي گمانه زني ها از قدرت نمايي ارتش سايبري حكايت مي كرد.
این گروه در صبح روز سه‏‎شنبه ۲۲ دی ۱۳۸۸ در اقدامی دیگر بایدو، بزرگترین موتور جستجوگر چینی را هک کردند. طبق پیغامی که آنان پس از هک وب گاه بایدو گذاشتند، عنوان شده بود :
« ارتش سایبری ایران در اعتراض به دخالت های سایت ها بیگانه و صهیونیستی در امور داخلی کشورمان و پخش اخبار دروغ و تفرقه‎بر انگیز راه اندازی شده است »
این اقدام به ایجاد یک جنگ سایبری میان ایران و چین انجامید و گروهی از هکرهای چینی به نام «اتحادیه هانکر» به مقابله بر آمدند .

دامنه فيس بوك دات نت هم همزمان با بايدو مورد حمله قرار گرفت و هكرها با ورود به سرور فيس بوك صفحه ي اول آن را تغيير دادند. هرچند دامنه فيس بوك دات نت فعال نيست، اما باتوجه به اين كه با سايت اصلي روي يك سرور قرار دارند، بار ديگر قدرت ارتش سايبري ايران را نشان داد.

وقتي سازگارا ضايع مي شود

محسن سازگارا (ضد انقلاب فراري) كه همكار سيا محسوب مي شود در برنامه اي از راه هاي مقابله با هكرهاي ارتش سايبري سخن گفت و يك روز بعد، سايت او مورد حمله قرار گرفت.
هكرها با طعنه خطاب به او نوشته بودند كه به جاي حرف زدن، اگر عرضه دارد، از هك شدن سايت خودش جلوگيري كند!

« در حالیکه آقای محسن سازگارا به آموزش جلوگیری از هک شدن توسط ارتش سایبری ایران مشغول بود، ارتش سایبری ایران فقط و فقط برای اثبات پوچ بودن حرف اینگونه افراد این سایت را هک نمود. »

علاوه بر سايت سازگارا، فيلم هاي يوتيوب او نيز پاك شد.
وي در اين فيلم ها به شيوه هاي عملياتي عليه حكومت اشاره مي كرد و زمينه هاي آشوب را فراهم مي كرد.
سايت ديگري كه توسط اين ارتش هك شد، سايتك بود. اين سايت اگرچه شاخص نبود، اما در جرگه سايت هاي جريان آشوب به شمار مي رفت.

------------------------------------------------------------------------------------------

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2nd March 2010, 00:28   #3 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

راديو زمانه خاموش شد

راديو زمانه در 10 بهمن 1388 هك شد. در صفحه نخست آن، تصويري منقش به پرچم جمهوري اسلامي ايران و عبارت هاي "ياحسين (ع) " و "خليج فارس " نوشته شد و در پيامي نوشت: "ارتش سايبري ايران به تمام مزدوران وطن فروش هشدار مي دهد كه در دامان اربابان خود نيز آن ها را راحت نمي گذارد. "
فريد حائري نژاد سردبير راديو زمانه در گفت وگو با بي.بي.سي تصريح كرد: حمله كنندگان تلاش كرده اند به داخل "سرور " اين سايت نفوذ كنند. آنها توانستند وارد حساب كاربري سايت شوند و حتي به داخل ايميل هاي صاحبان حساب هاي كاربري نفوذ كرده اند؛ آنها تلاش كردند اطلاعات افراد در تماس با سايت را هم به دست بياورند.
وي همچنين به دويچه وله گفت: حمله كنندگان اول به سرور ما حمله كردند و پس از آن وارد ايميل اكانت ما شدند و آخر سر دومين ما را تغيير دادند. حمله كنندگان كساني هستند كه چند هفته قبل به تويتر ضربه زدند.
راديو زمانه از وابستگان به خانه آزادي در آمريكاست كه با حمايت هلندي ها در آمستردام تشكيل شده است.

روز ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ ارتش سایبری ایران وب سایت رادیو زمانه را هک کرده، صفحه اول آن را با تصویری منقش به پرچم جمهوری اسلامی ایران، عبارت «یا حسین(ع)» و «خلیج فارس» جایگزین کرده است. ارتش سایبری ایران در پیامی در رادیو زمانه که وابسته به دولت هلند است، آورده:
« ارتش سایبری ایران به تمام مزدوران وطن فروش هشدار می دهد که در دامان اربابان خود نیز آن ها را راحت نمی گذارد » اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که این حمله از ابعاد گسترده ای برخوردار بوده و ظاهراً باعث شده که کلیه اطلاعات این وب سایت از روی سرور آن پاک شود.

خبرنامه اميركبير

17 بهمن خبرنامه اميركبير هك شد.
در صفحه نخست آن، اين بار تصويري منقش به پرچم ياحسين (ع) و "فإن حزب الله هم الغالبون " جاي گرفت. در بخش انتهايي اين تصوير، شعر زير درج شده بود:
"اگر فرمان دهد رهبر، بتازيم
اگر او خواهد از ما، سر ببازيم
اگر صبر و قرار از ما بخواهد
بنشينيم و بسوزيم و بسازيم "

سایت «خبرنامه امیرکبیر» شامگاه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ هک شد. به گزارش خبرنگار پارسانیوز ، گروه «ارتش سایبری ایران» که پس از وقایع اخیر بعد از انتخابات ریاست جمهوری به فعالیت خود رنگ و بویی دیگر داده است وب سایت «خبرنامه امیرکبیر» را هک کرده و در صفحه اول آن، تصویری منقش به پرچم «یا حسین(ع)» و «فإن حزب الله هم الغالبون» را جایگزین کرده است.
به گزارش پارسانیوز، در بخش انتهایی تصویر جایگزین شده در صفحه اصلی خبرنامه امیرکبیر شعری با مضمون «اگر فرمان دهد رهبر، بتازیم& اگر او خواهد از ما، سر ببازیم، اگر صبر و قرار از ما بخواهد، بشینیم و بسوزیم و بسازیم» آمده است.

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2nd March 2010, 00:32   #4 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

به احترام رفراندوم مردم

موج بعدي هك در 23 بهمن رخ داد. سايت هاي جرس، تحول سبز و كلمه توسط هكرها مورد حمله قرار گرفت. اما اين بار آرم تازه اي را براي اين ارتش در نظر گرفته بودند: علامت اكسپلورر به همراه يك اسلحه كلاشينكف كه روي آن صفر و يك هايي ديده مي شود.
در پيام منتشر شده توسط ارتش سايبري آمده است كه اين سايت به احترام رفراندم 22 بهمن هك شده است.

در ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ سایت جرس نیوز که اخبار جنبش سبز را منتشر می کند توسط ارتش سایبری هک شد. در صفحه اصلی سایت جرس هم پیامهایی بعنوان دلایل هک سایت قرار دادند:

« به احترام رفراندومی که در 22 بهمن برگزار شد ومردمی که رای دادند و به احترام ملتی بزرگ و وطنی به نام ایران » « بیشتر از این مهره افرادی که خود در آمریکا در امن و امان به سر می برند و از شما بعنوان مهره استفاده می کنند نباشید.

ONLINE   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2nd March 2010, 00:34   #5 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

گمانه زني ها درباره هويت ارتش سايبري

برخي گانه زني ها از ارتباط مركز مبارزه با جرائم سازمان يافته سپاه با اين گروه خبر مي دهد. نام اين مركز زماني بر سر زبان ها افتاد كه شبكه اي از مديران سايت هاي غيراخلاقي فارسي دستگير شدند و در يك برنامه ي تلويزيوني از آنها اعتراف گرفته شد.
شيوه ي كشف اين شبكه و دستگيري اين افراد (به خصوص كه بخشي از اين شبكه خارج از ايران بودند) باعث شد تا شوك جدي به فعالان مجازي وارد شود كه سپاه بر فضاي اينترنت تسلط كامل دارد. همان زمان سايت هاي ضدانقلاب اعلام كردند كه دستگيري پرنوگراف ها در حقيقت زنگ خطري براي كساني است كه اينترنت را فضاي باز و ناشناسي مي خواهند كه مقاصد خود را پيگيري كنند.

متهم رديف اول: روسيه

برخي هم از هكرهاي اجاره اي سخن گفتند. به خصوص انگشت اتهام اين بار نيز به سمت هكرهاي روسي نشانه رفت. اين گمانه با نشانه شناسي طرح هايي كه ارتش سايبر ايران منتشر كرده است تقويت شد. وجود ستاره سرخ در صفحه نخست توئيتر باعث شد نام روسيه در صدر قرار گيرد. اما نكته اين است كه مگر نه اين كه ستاره سرخ روسي كه از آن سخن مي گويند، توپر است؟

من يك نفرم؛ با قدرت يك ارتش

اختر قاسمي از همكاران راديو زمانه هم با اشاره به اختلال چند روز اخير اين سايت اعلام كرد: از اون جايي كه همكاران زمانه اميد به درست شدن آن داشتند متاسفانه خبر هك كامل را با تامل و با كمي صبر به ديگر همكاران دادند به طوري كه خود من با ايميل هك شده يكي از همكاران مدتي در چت بودم بدون اينكه متوجه شده باشم كه كسي كه با من صحبت مي كند يك هكر است.
بعد از مشخص شدن اينكه فرد مخاطب من هكر است از او پرسيدم كه "چرا اين كار را انجام مي دهند و هدفشان چيست؟ او گفت اولاً من يك نفرم و به اندازه يك ارتش كار مي كنم و اسمم ارتش است. من يك جوان عادي و متخصص كامپيوتر هستم. بي.بي.سي و صداي آمريكا و زمانه كه تبليغي نمي گيرند و درآمدي ندارند، معلوم است كه از كجا تامين مي شوند و از براندازي حرف مي زنند. " از او پرسيدم چند سال داري، پاسخ داد 21 سال. او گفت ما نمي گذاريم كشورمان را "ري ست " كنيد.

زير مجموعه پدافند سايبري سپاه

اما فرورتيش رضوانيه (طنزپرداز) در روزآنلاين داستان را جور ديگري روايت مي كند:
طرح تشكيل ارتش سايبري ايران از سال 84 در سپاه پاسداران مطرح شده بود، امابا افزايش تبليغات عليه دولت نهم در اجراي آن تسريع به عمل آمد. مدتي بعد گروهي بسيار وسيع تشكيل شد كه تعداد اعضاي آن از چند نام بسيار فراتر مي رود. واحد جذب نيروي انساني ارتش سايبري به اين ترتيب عمل مي كند كه تيم هاي ويژه اي پس از شناسايي هكرهاي حرفه اي، با آن ها تماس گرفته و تهديد مي كنند در صورتي كه همكاري نكنند، روانه زندان خواهند شد.
سطح ارتباط و اطلاعات افراد تا حدي كنترل شده است كه حتي بيشتر اعضاي گروه هنوز از همكاري خود با ارتش سايبري اطلاعي ندارند. با توجه به استفاده از نخبه ها، سطح علمي ارتش سايبري با توجه به سابقه فعاليت بالاي نفوذگران در ايران بسيار بالاست و قدرت اين ارتش با توجه به هدف آن، قابل مقايسه با گروه هاي مشابهي است كه در سازمان هاي اطلاعاتي آمريكا و اسرائيل فعاليت مي كنند. گفتني است "مركز مبارزه با جرائم سازمان يافته سايبري " (پدافند سايبري سپاه) از همين افراد تشكيل شده است.
البته به نظر مي رسد كه فرورتيش رضوانيه به جاي اين گمانه زني ها، در همان تخصص اصلي خود (طنزنويسي) فعاليت كند موفق تر است!

اطلاعات فني از سايت ارتش سايبري

دامنه سايت ارتش سايبري ايران به صورت قانوني در ياهو به ثبت رسيده است. سرورهاي آن در خارج از كشور قرار دارد. اما هنوز كسي نتوانسته است سايت آنها را متوقف كند. كل اطلاعاتي كه از اين ارتش موجود است، همين سايت و ايميلي است كه برا ي ارتباط در نظر گرفته اند.

در اردیبهشت ۱۳۸۸ نیز خبرگزاری فارس گزارش داد مؤسسه «Defense Tech» که از مؤسسات نظامی و امنیتی ایالات متحده آمریکا است، با استناد به آمار دریافتی از سازمان اطلاعات آمریکا، ایران را جزء پنج کشور دارای قوی ترین نیروی سایبری معرفی کرده است. این مؤسسه با تاکید بر اینکه ارتش سایبری ایران زیرمجموعه تیم رصد سایبری سپاه است، بودجه آن را شش الي هفت میلیون دلار اعلام کرده بود

ONLINE   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید مدیر کــل سایت تشکر کرده است .
قدیمی 2nd March 2010, 00:44   #6 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

مدیر کــل سایت آواتار ها

حالت من :

جعبه مدال ها

و اما چون لينك دادن به سايت هاي ف ي ل ت ر شده ممنوع هست پس خودتون راجع به سايت هاي هك شده سرچ كنيد .ولي

لينك وب سايت ارتش سايبري ايران

..:: Iranian Cyber Army ::..

منابع : ويكيپديا، وب سايت هاي خبري ايران، وبلاگ آذرپاد

......

ONLINE   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید مدیر کــل سایت تشکر کرده است .
قدیمی 3rd March 2010, 03:04   #7 (permalink)
Neo
مدیر ارشـــــد

Neo آواتار ها

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکر ها: 20
تشکر شده 153 بار در 112 پست

جعبه مدال ها

Neo به AIM ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به Neo
مطلب جالبی هست. الان یه ربعی میشه که دارم اینا رو میخونم. یاد گذشته افتادم و اینکه این گمانه زنی ها چقدر .... هست.

قضیه کاملا مشخصه!
قدیمی 3rd March 2010, 21:20   #8 (permalink)
مدیرکل انجمن ها

AFLAKIAN آواتار ها

تشکر ها: 515
تشکر شده 731 بار در 545 پست
حالت من :

جعبه مدال ها

AFLAKIAN به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر کــل سایت نمایش پست ها

من يك نفرم؛ با قدرت يك ارتش

اختر قاسمي از همكاران راديو زمانه هم با اشاره به اختلال چند روز اخير اين سايت اعلام كرد: از اون جايي كه همكاران زمانه اميد به درست شدن آن داشتند متاسفانه خبر هك كامل را با تامل و با كمي صبر به ديگر همكاران دادند به طوري كه خود من با ايميل هك شده يكي از همكاران مدتي در چت بودم بدون اينكه متوجه شده باشم كه كسي كه با من صحبت مي كند يك هكر است.
بعد از مشخص شدن اينكه فرد مخاطب من هكر است از او پرسيدم كه "چرا اين كار را انجام مي دهند و هدفشان چيست؟ او گفت اولاً من يك نفرم و به اندازه يك ارتش كار مي كنم و اسمم ارتش است. من يك جوان عادي و متخصص كامپيوتر هستم. بي.بي.سي و صداي آمريكا و زمانه كه تبليغي نمي گيرند و درآمدي ندارند، معلوم است كه از كجا تامين مي شوند و از براندازي حرف مي زنند. " از او پرسيدم چند سال داري، پاسخ داد 21 سال. او گفت ما نمي گذاريم كشورمان را "ري ست " كنيد.
به نظر من ازیک نفر بیشترن وکاملا حساب شده وبا امکانات فوق العاده پیشرفته دارن کار میکنن

به سر دروازه ي هستي نوشتيم ….. غم بي هم زباني کشت ما را

لطفا قبل ازثبت نام ، راهنمـای استفاده از فـروم رو مطالعه بفرمایید

Mohsen Yarahmadi

OFFLINE   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
هکر ها, ارتش, رتش سايبري ايران, سایبری

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش